Wednesday, March 11, 2009

Portable Adobe Flash CS3 Professional

8:24 AM by PazSt_Ft2K ·
Label:
Portable Adobe Flash CS3 Professional

Adobe Flash CS3 Professional yazılımı, dijital, web ve mobil platformlara yönelik zengin ve etkileşimli içerik oluşturmak için en gelişmiş çalışma ortamıdır. Etkileşimli web siteleri, zengin medya duyuruları, eğitici medya, sunumlar, oyunlar ve daha pek çok şey oluşturun. İçeriğinizin mümkün olan en geniş kitleye ulaştığından emin olmak için Flash CS3 ve Adobe Flash Player'a güvenin.

Photoshop vb. programlarda grafikler hazirladiginizda bu grafikleri daha yakindan görmek isterseniz görüntünün bozuldugunu resimde veya grafiginizde karelesmeler olustugunu, yani bazi yerlerin olmasi gerektigi gibi yuvarlakça görünmedigini fark edersiniz. Bunun sebebi grafik programlarinin, daha dogrusu Windows'un grafikleri -veya resimleri de diyebilirsiniz- her noktasi için ayri tanimlama yaparak tanimasidir. Yani her bir nokta taninir ve yan yana getirilince grafik ortaya çikar. Vektörel grafiklerde ise grafik bir baslangiç noktasi, uzunlugu ve yönü vardir diyebilirsiniz.

Bu tanimlamayi direk vektör grafikler için yapamasak bile en azindan vektörel büyüklüklerin genel tanimi olarak düsünürsek vektörel grafiklerin de bu çesit grafikler oldugunu söyleyebiliriz. Yani vektörel grafikler için yapilan tanimlamada bu sekilde birkaç unsur vardir ve bu unsurlari belirttiginizde grafigi tanimlamis olursunuz. Bu da demektir ki kaba bir tabirle bilgisayariniz da vektörel grafikleri bu sekilde birkaç özelligiyle taniyabilecektir. Ayni zamanda bu da bilgisayarinizin daha az alaninin isgal edilmesi demektir. Yani daha az dosya boyutu. Üstelik nesne noktasal olarak belirlenmedigi için, photoshop gibi bir programdaki gibi zoom yaptiginizda görüntü bozulmayacaktir. Nesne büyütülse bile tanimlama olarak baslangiç, son, uzunluk, yön, renk vb degerler kullanildigi için, cisim bozulmadan görüntülenir.

Adobe Flash CS3 Professional software is the most advanced authoring environment for creating rich, interactive content for digital, web, and mobile platforms.

Rata TengahDownload Portable Adobe Flash CS3 Professional

0 komentar:

Post a Comment